Lidmaatschap

Lidmaatschap

Ben je ondernemer of ondernemend en heb je iets met Vorden? Dan kun je lid worden van het Vordens Ondernemerscafé. Natuurlijk kun je ook eerst kennismaken om erachter te komen of dit netwerkplatform iets voor je is. Dan laat je je gewoon een keer introduceren door één van onze leden of je neemt contact met ons op.

Voordelen

Lid worden van het Vordens Ondernemerscafé heeft zo z’n voordelen:

  • Iedere maand een thema-avond
  • Netwerken met collega-ondernemers
  • Kennis en inspiratie opdoen
  • Voordelig adverteren in weekblad Contact
  • Deelname zomeruitje (juni) en jaarafsluiting (december)

Kosten

Voor slechts € 25,00 per jaar (exclusief btw) ben je al lid van het Vordens Ondernemerscafé. Word je lid ná 1 juni, dan betaal je € 12,50 voor het resterende jaar. Voor het betalen van het lidmaatschapsgeld krijg je een factuur per e-mail. Heb je vragen over een factuur? Mail dan naar administratie@vordensondernemerscafe.nl 

Communicatie

Leden van het Vordens Ondernemerscafé ontvangen de uitnodigingen voor thema-avonden en andere events per e-mail. Aankondigingen voor thema-avonden zijn ook te vinden in weekblad Contact (editie Bronckhorst-Noord, zowel in de papieren als de digitale vorm).

Via onderstaand formulier kun je je direct aanmelden als lid van het VOC.

Door het invullen en ondertekenen van dit formulier word je lid van het Vordens Ondernemerscafé, hét platform voor ondernemende mensen.

De prijs van het lidmaatschap is € 25,- per jaar exclusief BTW. Bij aanmelding na 1 juni betaal je €12,50 voor het resterende jaar. Voor het betalen van het lidmaatschap krijg je een factuur per e-mail.

Voor het bijwonen van onze thema-avonden betaal je € 17,50 per avond (inclusief diner, exclusief drankjes voor eigen rekening) tenzij anders aangegeven.

Geef een reactie