Over

Over het Vordens Ondernemerscafé

Het Vordens Ondernemerscafé (VOC) bestaat sinds 2011 en is een netwerkplatform voor enthousiaste, positieve en creatieve ondernemers uit de omgeving van Vorden. Het doel van het VOC is om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren én verder te helpen.

De kracht van het Vordens Ondernemerscafé zit in de diversiteit van de ondernemingen. Veel leden van het VOC zijn ZP’er (Zelfstandig Professional), maar ook mensen die geen ondernemer zijn maar wel reuze ondernemend zijn van harte welkom.

Het Vordens Ondernemerscafé is voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig, inspirerend en natuurlijk ook gewoon reuze gezellig!

Thema-avonden

De maandelijkse thema-avonden (het hele jaar door m.u.v. juli/augustus) vormen de basis voor ontmoetingen, interactie en inspiratie. De thema’s zijn divers en bedoeld om ondernemers iets mee te geven.

Een thema-avond bestaat gewoonlijk uit: ontvangst met een drankje vanaf 18:00 uur, start om 18:30 uur (45 minuten programma) en aansluitend een goed verzorgd diner. En natuurlijk na afloop nog gezellig napraten.

De vaste kosten voor een thema-avond bedragen € 17,50 per persoon (exclusief drankjes, voor eigen rekening). Het zomeruitje in juni en de jaarafsluiting in december kosten iets meer, maar daar krijg je nog veel meer voor terug!

(voor)jaarafsluiting

In de maanden juni en december doen we iets extra’s om het (half)jaar af te sluiten. Dit kan van alles zijn: een fietstocht door de mooie omgeving, een stadsbezoek, een workshop of iets geheel anders. Elk halfjaar een verrassing en altijd een extra aantrekkelijke prijs voor leden!

Wie is wie

Maar natuurlijk komt niks van de grond zonder een groep enthousiaste ‘kartrekkers’. Bij het Ondernemerscafé is dit een club van vijf commissieleden. Met tomeloze energie organiseren zij de thema-avonden, nodigen gastsprekers uit, zoeken leuke locaties, verzorgen de communicatie en beheren de administratie.

Jan Paul Buijk – Voorzitter
Dirco Teeuwen – Penningmeester
Melanie Oonk
Gijs van den Biggelaar
Geerart van Doorn

Geef een reactie